Wij kunnen 95% van alle gsm's unlocken. Er zijn op dit moment dus een aantal gsm's die wij niet kunnen. Dit zijn veelal de allernieuwste of buitenlandse gsm's. Maar er zijn ook telefoons waar wel een oplossing voor is maar prijstechnisch niet aantrekkelijk.

Dus mail harold@gsmservicesalland.nl altijd welk toestel U unlocked wil hebben. Vooral bij de nieuwere gsm's wordt het ons steeds moeilijker gemaakt.

Een vaste prijs voor het unlocken hebben we dan ook niet op dit moment.
Wel een vuist regel:
- Is Uw GSM ouder als 2009 dan zal het unlocken € 10,- kosten, behoudens enkele         uitzonderingen.
- Is Uw GSM jonger dan 2009 dan zal het unlocken vanaf € 10,- kosten. Dit komt omdat voor een aantal modellen de GSM geheel gedemonteerd moet worden en/of met een microscoop bekeken wordt.
- Bij de Iphone kan het helemaal oplopen van € 10,- tot wel € 200,- Het ligt puur aan de provider waar de Iphone op gelocked is.

Uiteraard geven wij volledige garantie op de door ons uitgevoerde unlock. Dit hebben wij als Unlock Combinatie met elkaar afgesproken
Unlocken
Reparatie
Reparatie aan Uw GSM, Iphone, Blackberry, PDA of Navigatie kunnen wij voor U uitvoeren. We vervangen onderdelen zodat het weer werkt. Hierbij moet U denken aan:

-Display
-Touchscreen
-Accu
-Toetsenmat
-Cover
-Lader

Wij helpen ook met software updates. Hierdoor is het mogelijk dat Uw apparaat beter en sneller werkt, of dat de batterij langer meegaat. Vaak zitten er in de updates ook nieuwe gadgets.
Reparaties voeren wij zo veel mogelijk uit met originele onderdelen. Dit gaat niet altijd omdat ze bijvoorbeeld niet meer geleverd worden. Uit ervaring weten wij dat de niet originele onderdelen, die wij gebruiken, nagenoeg de zelfde kwaliteit hebben als de originele. Wij kunnen daarom op de reparaties, uitgesloten vloeistofschades, 3 maand garantie geven. 

Bij offertes altijd opgeven wat het merk, type en een omschrijving van de klacht.