Sinds 1998 zijn wij gespecialiseerd in het unlocken en repareren van mobieltjes. Vanuit een hobby is het doorgegroeid naar een volwaardig bedrijfje. Inmiddels staan we ingeschreven bij de KvK in Zwolle en zijn met een partnerverband, toepasselijk genaamd Unlock Combinatie, op de hoogte van de laatste technieken.

Unlocken van de nieuwste GSM, PDA, Blackberry of Iphone vereist tegenwoordig een investering in apparatuur. Daarnaast is er ook vaak een internet verbinding nodig om unlockcodes te calculeren maar ook om toegang tot de GSM, PDA en Blackberry te krijgen. Dit gaat in combinatie met een dongle of een box die op de werkplek aanwezig is.

Laat U dus niet verleiden door sites die voor U een code kunnen calculeren voor een paar euro's. Laat het door een gecertificeerd unlocker doen die aangesloten is bij de Unlock Combinatie.

Waarom unlocken? De mobiel die gelocked is, door de provider, hebt U waarschijnlijk gekocht met veel korting. De unlock code zal de provider na 1 jaar aan U moeten geven, mits U de aankoopbon kunt overhandigen. Hebt U de aankoopbon niet meer of U wilt eerder overstappen naar een andere provider dan kunt U bij een unlocker terecht om Uw toestel vrij te schakelen. Daarna kunt met elke provider, ook buitenlandse, bellen en gebeld worden. De kosten zijn vele malen minder dan het prijsverschil bij aankoop.

Wij zitten in Heino dat ligt mooi centraal tussen Zwolle, Deventer en Ommen. Dat betekent parkeren voor de deur en geen parkeergeld. Na een afspraak kunt U bij de meeste mobiels op het unlocken wachten.