Tja wat valt er te vertellen. We zijn een eenmansbedrijfje met veel interesse in de telecomwereld.
Hierdoor zijn we steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van mobiel, navigatie en carkits. Mede omdat we lid zijn van een organisatie als de "Unlock Combinatie", en ingeschreven staan bij de KvK, ontvangen we ook veel literatuur over telecom met aanverwante artikelen.

Wij hebben gemerkt dat er veel stuk gaat bij de moderne techniek met steeds grotere LCD schermen en meer mogelijkheden op de mobiele markt. Zijn we begonnen met het unlocken van GSM en Iphones ligt de nadruk de laatste tijd op reparatie. Niet allen reparatie van GSM en Apple producten maar ook navigatie, spelconsoles en kleine electrische producten. Een voorbeeld van klein electrische product is de moderne autosleutel. Hierin zit dezelfde elctronica met schakelaartjes die wij kunnen vervangen.

Van veel reparaties kunnen we geen prijsafspraak maken. We houden wel altijd rekening met het feit dat reparatie niet duurder moet zijn dan nieuw of gebruikt vervangen. We zullen dit ook wel meededelen als iets ter reparatie wordt aangeboden.

Veel reparaties gaan ook over vocht of waterschade. WIj kunnen dit vaak repareren, al dient u bij vochtschade wel zo snel mogelijk de accu te verwijderen. Hiermee voorkomt u diepliggende vernieling van componenten. Deze schade komt vaak een paar weken later aan het licht.
Waterschade toestellen die wij repareren zullen ook nooit onder garantie hesteld worden! Wel hebben wij een "no cure no pay" beleid. Dat betekent dat als u een toestel aanbied voor waterschade en het kan niet hersteld worden betaald u ook niets.